samedi 30 juin 2012

Hledat Oblíbené položky Internet Explorer V IE ve Windows Vista nebo XP

Po psaní způsob vyhledávání oblíbených Internet Explorer s vestavěným Vista vyhledávač, Další z našich velkých fóra uživatelů poukázal na freeware utility, která vám umožní vyhledávat své oblíbené IE přímo z samotného prohlížeče.

Tento doplněk se nazývá DzSoft Oblíbené Vyhledávání, a to zcela zdarma, i když to má jednu do očí bijící chybu: Nelze otevřít své záložky na nové kartě, což je něco, co po celou dobu. Také se zdá být poněkud neohrabaný, ale vzhledem k tomu, že byl původně psán pro IE 5.0, myslím, že to není překvapivé.

Pomocí panelu vyhledávání

Po instalaci, budete mít přístup k nové vyhledávací panel na levé straně, což se zdálo, že funguje dobře ... Můžete hledat jedno klíčové slovo, více, nebo dokonce i URL.

image

Zobrazit Toolbar Button

Pro skutečné získat přístup k tomuto panelu, musíte se ujistit, že můžete vidět na tlačítko Nový, který se na panelu nástrojů, ale vždy vypadal, že je skrytý v mém testování. Klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko a zrušte zaškrtnutí "Uzamknout panely nástrojů" ...

Pak přetáhněte jezdec dokola, dokud si můžete prohlédnout nové Oblíbené tlačítko Hledat. Pokud stále nevidíte, použijte příkaz Přizpůsobit panel nahoře a možnost přidat tlačítko na panelu nástrojů.

Dalo by se také dostali na tuto bar podržením klávesy Alt, až se zobrazí menu, a pak jít k zobrazení Explorer Bar DzSoft Oblíbené Vyhledávání, ale to je jen stěží vhodný způsob, jak ji zapnout, tak jsem raději tlačítko.

Existuje také mnoho možností, které můžete změnit v drop-down menu:

Například vytvoření "Last nalezených předmětů" menu bude ve skutečnosti přidat složku do oblíbených ukazuje nedávno zjistili položek, které jste hledali:

Takže, pokud jste stále zmateni, jak vyhledávat přes IE záložky, to je add-on pro vás. Osobně jsem se držet s pomocí Vista Metoda vyhledávání protože to nevyžaduje žádné zvláštní software, ale je to slušné řešení pro ty z vás, na XP.

Stáhnout DzSoft Oblíbené Vyhledávání z dzsoft.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire