vendredi 20 juillet 2012

Benchmark doby spouštění softwarových aplikací s AppTimer

Při psaní Secure Computing série, jsme obdrželi mnoho požadavků porovnat každý cenný nástroj vedle sebe, takže se pojďme podívat na bezplatný nástroj, který vám umožní určit dobu, po aplikaci se nastartovat.

PassMark to AppTimer nevyžaduje instalaci a lze spustit z flash disku. Samozřejmě, že to je jen část z celkové hodnocení software výkon, ale přijde velmi vhod.

Použití AppTimer

Stáhněte si soubor, rozbalte a spusťte spustitelný soubor.

1

AppTimer spustí zvolenou aplikaci několikrát k výpočtu množství času to bere pro to, aby si na použitelný stav. Pro první příklad se podívat na Microsoft Outlook 2007. Při výběru aplikace Explorer otevře, takže si můžete prohlížet na spustitelný software k testování (Outlook.exe je na C: Program FilesMicrosoft OfficeOffice12).

AppTimer bude vést protokoly Každý výsledek testu, takže jsem vytvořil adresář pro ukládání těchto souborů.

V tuto chvíli pojďme do toho a spustit test, ujistěte se, že aplikace na testování, je vypnutí, stačí kliknout na příkaz Spustit App.

AppTimer Spustí aplikaci Outlook a uvidíte informace kolem v poli Stav a po dokončení budete mít následující zpráva.

Nyní můžeme otevřít uložit log soubor a vidět výsledky, které jsou v milisekundách.

Zpět na uživatelské rozhraní AppTimer. Můžete zadat různá kritéria pro zkoušky, například můžete zvýšit počet poprav testu, změnit zpoždění, a způsob, jakým aplikace okno se zavře. K dispozici je šikovný soubor, který vysvětluje, každá změna, která může být provedena. Různé možnosti mohou být užitečné při určování různých testů za různých podmínek.

Jeden zajímavý test AppTimer by se testy na více náročné aplikace, jako jsou Photoshop. Měnící se podmínky na počítači můžete také změnit dobu startu. Například, pokud spustíte několik aplikací vyzkoušejte počáteční čas říct Photoshop. Vezměte si ty výsledky a porovnat je s to zahájit bez spuštěných aplikací. Existuje velké množství testů, které můžete spustit a porovnat s několika konfiguracích systému. Pro geeky opravdu je to určitě zábava zdarma utility.

Stáhnout AppTimer pro Windows

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire