mardi 17 juillet 2012

Odebrat uživatelské účty z přihlašovací obrazovky ve Windows Vista

Pokud máte více uživatelských účtů na vašem počítači může najít to otravné, aby klikněte na ikonu vaší uživatelské jméno každém spuštění počítače. K nápravě tohoto problému můžete odstranit jednu z uživatelských účtů, nebo můžete jen skrýt pomocí registru hack.

Pokud nejste jediný skutečný uživatel v systému, pak si můžete opravdu skrýt další uživatelské účty, i když byste mohli nastavit jeden ze svých účtů do přihlášení se automaticky a pak použijte Přepnout uživatele funkci pouze v případě potřeby.

Tento trik je nejužitečnější, když máte další uživatelské účty, nastavení pro sdílení souborů nebo pro jiné účely, nebo když jsou zbývající účty se chcete zbavit.

image

Pokud jste uživateli Windows XP, které jsme dostal pokyny i pro vás.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe vyhledávání přes menu Start nebo pole Spustit a přejděte dolů do následujícího klíče:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon

Budete chtít, aby klikněte pravým tlačítkem myši na klíč Winlogon a vytvořte nový klíč s následujícím názvem:

SpecialAccounts

Pak si budete chtít vytvořit další tlačítko vpravo dole, že jeden s následujícím názvem:

UserList

V tuto chvíli byste měli být schopni kliknout na Seznam uživatelů klíč na levé straně a poté vytvořit nový 32-bit hodnotu DWORD.

Dejte tuto hodnotu na název uživatelského účtu, který chcete skrýt, a potom opakujte pro všechny další uživatelské účty.

Důležitá poznámka: Ujistěte se, že není-li skrýt svou poslední účet správce prostřednictvím Tento trik, nebo nebudete moci přihlásit jako správce již.

Na tomto místě by měl být uživatelský účet zcela skryta všude.

Odstranit uživatelských účtů

Namísto použití registru hack schovat účet z přihlašovací obrazovky, můžete alternativně stačí odstranit uživatelský účet. Jednoduše přejděte v ovládacím panelu Uživatelské účty a potom klepněte na "Smazat účet" link na jejich účtu.

Budete dotázáni, zda chcete zachovat soubory, které uživatel ... měli byste se ujistit, že zálohy v případě, že potřebujete soubory. Pokud si nejste jisti, pak smazat.

Alternativní způsob odstranění

Pokud používáte Business nebo Ultimate verzi Vista, můžete pravým tlačítkem myši na počítač a zvolte Spravovat a pak už jen najít účet a odstranit ji z Místní uživatelé a skupiny sekce.

V tuto chvíli byste měli být zpátky do normálního jediné přihlašovací obrazovce.

Všimněte si, že pokud skrýt uživatelský účet pomocí registru hack, nebude ani možné použít Přepnout uživatele funkce dostal do uživatelského účtu, a tyto účty bude skryta dialog UAC stejně.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire