mercredi 18 juillet 2012

Jak sledovat stránky bez informačního kanálu RSS pomocí Firefox

Tento host článek byl napsán Syed Abbáse z TNerd.com, Blog zaměřený na technologické novinky triky a tipy.

Zajímá vás, jak sledovat aktuální informace o stránkách, které neposkytují RSS E-mail nebo předplatné? Většina webových stránek a blogů dnes nabízí RSS předplatné, ale ne všechny nabídky e-mailem.

Zejména e-mailem jsou důležité pro blogger, protože každý blogger chce být první, kdo tu novinu v blogosféře. Například sledování "press" stránkách společnosti blogů může být velmi důležité, protože pokud jste jedním z prvních si všimnout aktualizací, budete jedním z prvních o tom psát. Tento článek se bude diskutovat o jeden z mnoha řešení, které můžete použít pro sledování stránek, které nenabízejí RSS nebo e-mail předplatné.

Tahle se jmenuje Update Scanner, Firefox plug-in a pracuje jako kouzlo. Výběr stránky sledovat, četnost sledování, upozornit na aktualizace jsou některé z funkcí tohoto nástroje nabízí.

Použití Update Scanner

Pojďme se podívat na instalaci a funkčnost tohoto plug-in krok za krokem.

Visit http://goo.gl/GCR0 v prohlížeči Firefox a klikněte na "Přidat do aplikace Firefox" pro spuštění instalace plug-in.

Nyní klikněte na tlačítko "Install" stáhnout a nainstalovat plug-in.

"Restart Firefox" Restart prohlížeče po dokončení instalace.

Nyní navštívíte jakékoliv stránky / blog / stránku, kterou chcete sledovat aktualizace a klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte "Vyhledat aktualizace stránky" z kontextového menu. V tomto případě chceme sledovat TNerd.com, Přejděte na stránku, a jakmile se načte klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte "Vyhledat aktualizace stránky" ..

Po kliknutí na tuto možnost, je na čase říct, jak často si software, který chcete zkontrolovat, že konkrétní místo pro aktualizace, atd. ..

AutoScan:

Vyberte bar zleva doprava vyberte frekvenci snímání stránky, se pohybuje od jednou za 5 minut jednou za 24 hodin, nebo jen udělat ručně.

Změna Threshold:

Můžete si vybrat ignorovat čísla na stránce musí být monitorováno kontrolou pole a také zvolit, kolik znaků na stránce by měl být změněn na spuštění aktualizace varování, může tato hodnota rozsahu od 0 do 1000 znaků.

Znaková sada:

Nechte to na automatické zjišťování, plug-in se rozhodnout, co je vhodné kódování pro vybranou stránku.

Jakmile stránky jsou nastavení pro sledování Scanner Update bude zobrazovat upozornění, jak je znázorněno na obrázku níže, jakmile zjistí aktuální informace o daném místě / blog.

Můžete přistupovat Update Scanner straně panelu kliknutím na ikonu sedí na stavovém řádku Firefoxu nebo pomocí klávesové zkratky (Alt + U).

Pokud je šipka, které vidíte na obrázku modrý pak to znamená, že alespoň v jednom z nich vás monitoring byl aktualizován.

Zde je to, co typický Update Scanner boční panel bude vypadat. Lokalit, které jsou tučným písmem a šipku vedle nich jsou ty, které jsou aktualizací jsme se zkontrolovat. Klikněte na každé z míst, pro kontrolu aktualizací jeden po druhém.

To je, jak to vypadá, když kliknete na místě vidět aktualizace. Tyto aktualizace jsou zvýrazněny pomocí žlutého zvýrazňovače. Plug-in inzeráty další bar na stránku, která možnosti, které vám umožní zobrazit staré verze na stránce, New-verzi stránky, změny (zvýrazněné), nebo jen na stránce, jak je tomu nyní, aktuální stránku.

Update Scanner nabízí několik funkcí, a také možnosti konfigurace na straně panelu. Funkce může být buď kliknutím na ikonu na panelu nebo jen kliknutí pravým tlačítkem myši kdekoliv na straně Update Scanner panel.

Update Scanner Menubar

Update Scanner kontextového menu pravého tlačítka myši na bočním panelu:

Kliknutím na tlačítko "Nastavení" a "Vlastnosti" volbu v kontextovém menu si můžete dále přizpůsobit Update Scanner podle vaší chuti.

Oznámení možnosti:

Zde si můžete vybrat, zda chcete vidět oznámení možnosti či nikoli, nebo za jak dlouho by měla prokázat, nebo máte ukončit ručně, než zmizí.

Můžete si také zvolit, zda by měla hrát zvuk oznámení a také přizpůsobit jej volbou zvukový soubor dle vašeho výběru.

Možností skenování:

Zde si můžete vybrat styl hranici mezi posuvník a číslo pro snadné pochopení. Nastavení časového limitu volba umožňuje odpoutat se od kontroly, pokud je web neodpovídá.

Možnosti lišty Toolbar:

Zde mohou uživatelé vybrat, co tlačítka se zobrazí na panelu nabídek, a to, co by neměl.

Tak to bylo rychlý přehled o instalaci a funkce Update Scanner. Doufám, že vám pomůže zjistit, důležité aktualizace, jak se stalo, a předtím, než jiní;)

Pokud chcete více rady, jako je tenhle, můžete se přihlásit k odběru TNerd RSS Feed.

Stáhněte si Update Scanner od Mozilla Firefox

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire