vendredi 20 juillet 2012

Instalaci a spuštění aplikace z iPodu, flash disk nebo MP3 přehrávač

Tento host článek byl napsán Syed Abbáse z TNerd.com, Blog zaměřený na technologické novinky triky a tipy.

Používáte-li značně přizpůsobené aplikace po instalaci rozšíření, skriptů, atd.. a chcete si ji kolem, ať jste kdekoli, nebo stejně jako provést spoustu aplikací na každém kroku pak PortableApps je perfektním řešením.

PortableApps software může být instalován na každém ukládání flash, což zahrnuje, iPod, flash disky, MP3 přehrávače, přenosné přehrávače médií atd.. Po instalaci, použití PortableApps můžete nainstalovat a spustit další software, jako je, OpenOffice, Firefox, VLC Player, atd.. z přenosného úložiště.

Nejlepší na tom je, že to funguje stejně jako pracovní plochu aplikace a uloží všechna svá nastavení.

Nastavení PortableApps

Nejprve jsem si rychle spustit vás provede instalací kroky PortableApps na externí úložiště, dále pak kroky instalace dalších aplikací pomocí PortableApps

Stáhnout ProtableApps aplikace here. Spuštění aplikace po dokončení stahování.

Hit Další ...

portableapps.com wizard start

Klepněte na tlačítko Procházet a vyberte cílovou

Jsem instalaci PortableApps na mé Archos (Portable Media Device) v adresáři s názvem "Data ". Instalace je cesta F:/Data/. Jakmile zvolíte instalační adresář, klikněte na tlačítko "OK"A"Install"

Instalace PortableApps na externí paměťové zařízení je kompletní, klikněte na tlačítko "Finish " spustit aplikaci z externího disku.

To je to, co to bude vypadat. Na pravé straně menu, které najdete adresáře jako dokumenty, hudbu, obrázky, atd.. které mohou být použity pouze jako adresáře, které vidíte na menu Windows.

Nyní klikněte na tlačítko "Options"A"Instalaci nové aplikace"Pro instalování aplikací na externí úložiště.

Budu instalovat přenosnou verzi Firefoxu, který si můžete stáhnout zde. Do oznámení příponu ".paf.exe"Jako aplikace pouze s tímto rozšířením lze instalovat pomocí PortableApps. Klepněte na tlačítko here se zobrazí seznam aplikací kompatibilních PortableApps.

Jakmile si vyberete instalační exe (.paf.exe), Klepněte na tlačítko Další a vyberte cílový adresář

Vyberte instalační dirctory, nezapomeňte, že musí být na externí úložiště (F: v tomto případě). Nainstaloval jsem ho pod direcotry PortableApps. Klepněte na tlačítko "Install"A"Finish"Pro dokončení instalace.

Spuštění PortableApps nabídky znovu, zjistíte, že vám ikona na hlavním panelu.

Jak vidíte na obrázku níže "Mozilla Firefox, Portable Edition" je vidět.

Stejně tak jsem instaloval OpenOffice a VLC Media Player přenosné na svém přenosném přehrávači.

To bylo jednoduché, ne? Je to dobrý nástroj, který umožňuje nosit své aplikace musíte mít kolem, aniž by nesl notebooku nebo jiného podobného zařízení.

Pokud chcete více rady, jako je tenhle, můžete se přihlásit k odběru TNerd RSS Feed.

Ke stažení PortableApps od portableapps.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire