dimanche 15 juillet 2012

Víkend Fun: Záznam Internet TV na tři hlavní platformy s Miro

Pokračování našeho seriálu ukazuje různé způsoby, jak se dívat na televizi a další programy videa online, tento týden vám přinášíme Miro. Přemýšlejte o Miro jako TiVo pro váš počítač, který bude stahovat a ukládat internetové programy. Miro je k dispozici pro všechny tři hlavní platformy, OS X, Windows a různých linuxových distribucí, včetně Ubuntu.

Uživatelské rozhraní je velice jednoduché ovládání, které umožňuje snadno vyhledávat, ukládat a uspořádat show.

Miro sidebar přijde s předinstalovaným kanály vytvořené z různých předmětů. Můžete upravit je podle vašich možností. Miro má také elegantní funkci, která umožňuje vyhledávat a stahovat obsah z některých velkých video weby.

V době psaní tohoto Miro se může pochlubit 5163 kanálů. Můžete prohledávat podle klíčových slov, kategorií, nejvíce populární, atd.

Můžete sledovat, co je stahování a možnost pro zastavení některých nebo všech stahování kdykoliv. To je velmi užitečné, pokud používáte jinou aplikaci, která vyžaduje další pásma.

Zobrazovací plochu v Miro je možné velikosti dle vaší chuti, a dokonce i celé obrazovky.

Existuje několik nastavení si můžete vybrat z změnit chování aplikace a spravovat své programy.

Conclusion

Byl jsem uživatelem Miro, neboť byl dříve nazýván demokracie Player a stále se lepší s každou aktualizaci. S více než 5000 kanálů, které jsou určitě najdete něco zajímavého se vám líbí. Poté, co se přihlásíte k odběru kanálu nebo více kanálů, nechat počítač po celý den, a když přijdete domů, tam bude spousta obsahu se dívat. Možnost stahovat videa je to, co si myslím, sady Miro sebe. Participativní kultura Nadace je nezisková organizace, která nám přináší tento skvělý aplikace s cílem, aby si lidé hodně médií. Nevidím nic, ale velké věci pocházející z těchto kluků!

Stáhnout Miro pro Linux, Windows, OS X

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire