samedi 21 juillet 2012

Snadnější přístup k aplikacím, souborů, a webové stránky s rychlostí spuštění Microsoft

Jako technologie geek Rád vyzkoušet nové tech služby, programy a hardware. Pokud budete mít štěstí, nebo se poznat správné lidi se můžete dostat do velmi chladné beta programů. Velké společnosti také nabízejí veřejných programů pro různé projekty, na kterých pracují. Google Labs je rozhodně geek oblíbené, a dokonce i Microsoft nabízí některé skvělé věci vyzkoušet přes Live, Office a virtuálních laboratoří.

Dnes se podíváme na cool program od Microsoft Office Labs nazvaný rychlost spuštění. To je v podstatě vlastní verzi spouštění aplikací, jako je Launchy.

Installation

Protože se jedná Office Labs beta projekt, který bude muset souhlasit s účastí Microsoft je použití Metriky a automatické aktualizace.

1

Pokud se rozhodnete zúčastnit, budete upozorněni, že instalace nemůže pokračovat.

Poté, co souhlasil s účastí programu Microsoft a EULA, instalace je rychlá a snadná a můžete začít.

Pomocí rychlé spuštění

Použití rychlé spuštění je poměrně jednoduché. Stačí přetáhnout přes program, aplikace zástupce bullseye a okno pro vás vytvořit jeho název a přidejte ji.

Chcete-li spustit bar stačí použít "Windows + C" kombinace kláves. Zde je místo, kde pro přístup k vytvořené zástupce nebo vyzkoušet některé, které jsou v ceně. Zahrnuty funkce MSN Money, MegaSearch, Wikipedia Search, vyhledávání snímků a videa.

Klikněte na MegaSearch a budete vyzváni k zadání, co hledáte, pak se váš výchozí prohlížeč pop s výsledky vyhledávání od Google, Yahoo a Live Search.

Klikněte pravým tlačítkem bullseye získat více možností a nastavení for Speed ​​Launch.

Jednou z funkcí je spravovat své zástupce. Zde můžeme přidat nebo odstranit zástupce nebo upravit stávající. Například zde je vidět, že ve výchozím nastavení MegaSearch otevírá tří hlavních vyhledávačů. Můžete změnit na cokoliv chcete, která vám nejlépe vyhovuje.

Existuje vlastně nějaký cool vlastní nastavení, které můžete udělat s rychlostí spuštění. Pro tento příklad budu dělat vlastní vyhledávání videa na You Tube. Chodím na youtube.com a zadat do vyhledávání v tomto případě mohu použít John PetrucciNa mých oblíbených kytaristů, ale můžete zadat, co chcete. Nyní se stránka s výsledky vyhledávání a přetáhnout do cílové rychlosti spuštění a ukončení zástupce jméno s tečkou.

Další, budete vyzváni k památné jméno pak upozornit na oblast hledání vyloučit v budoucnosti, která je v tomto případě "John Petrucci +" a klikněte na Dokončit.

Teď mám vlastní vyhledávací funkce, kde bych mohl zadat co chci do vyhledávacího prostoru a youtube.com automaticky otevře s výsledky vyhledávání.

Uninstall

Rychlost spuštění neobsahuje odinstalátor, a nenajdete ji v Přidat / Odebrat programy. Chcete-li odinstalovat stačí spustit. Msi instalační program znovu získat možnost odinstalace.

Conclusion

Rychlost spuštění je docela v pohodě aplikace, která umožňuje rychlejší a pohodlnější produktivita v systému Windows. Jste schopni snadný přístup ke svým záložkám Tento nástroj také. Zatím tam je nějaká osobní nastavení k dispozici, mohou být přidány další funkce, jako projekt roste. Máte-li rádi zkoušení nových software a pracovat s dev týmy, nebo jen chcete rychleji produktivita budete chtít vyzkoušet.

** Aktualizace ... Jen jsem si uvědomil, že Geek napsal o tom již dříve, možná budete chtít podívat na jeho článek, stejně **

Rychlost stahování startu od Microsoft Office Labs

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire