mardi 17 juillet 2012

Víkend Fun: sledovat živé televizní vysílání na různých platformách s Livestation

Během posledních několika týdnech jsme zahrnující různé aplikace, které umožňují Sledujte televizní pořady na vašem počítači. Poslední záznam v našem seriálu, je Livestation, který zlepšil své služby v poslední době, a má více než cokoli živého televizního vysílání jsme se zabývali dosud.

Skutečnost, že je podporován na více platformách je obrovské plus, takže uživatelé Windows, Mac a Linux mohou všichni podělit o zkušenosti.

Instalace na Windows Livestation

Instalace je rychlá a snadná, stačí spustit pomocí průvodce, neexistují žádné zvláštní nastavení se obávat.

1

Použití Livestation

Po úspěšné instalaci se spustí a Livestation výzvu k vytvoření účtu.

Po vytvoření účtu můžete začít sledovat živé programování. Další obrazovka také zahájil vedle hlavní aplikaci, která běžela mi ale tutorial. Můžete vytáhnout tomto kurzu se kdykoli později z nabídky Nápověda.

Livestation aplikace je velmi snadné použití a navigaci. K dispozici je v pohodě kanál, kolotoč, který poskytuje příjemné proudění výběr menu. Navštivte Livestation stránky přidat další kanály, do přehrávače.

K dispozici je náhled obrazovky uprostřed kolotoče a můžete přepínat mezi tímto a velkou obrazovku a stisknout mezerník. Pokud kliknete dvojklikem na displeji to bude jít na celou obrazovku.

Můžete také nastavit upozornění na ploše tak, aby vás událostí. Existují tři typy záznamů, které jsou aktuální zprávy, Livestation aktualizace a nové kanály. Jak dlouho se záznam zobrazí a jeho průhlednost je nastavitelná.

Zjistil jsem, že Livestation být skvělé pro věci, které chci sledovat živé, která je zpravodajství a sport. Mají více než 1300 živých kanálů na výběr v různých jazycích. Nebudete najít epizody situační komedie na Livestation. Pro ty programy, které chcete použít video souhrnné stránky nebo používat jiné TV programy, jsme se zabývali.

Stáhnout Livestation pro Windows, Mac nebo Linux

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire