vendredi 13 juillet 2012

Secure Computing: Block a zabránit škodlivému softwaru s SpywareBlaster

Jedním z nejjednodušších "nastavit a zapomenout" Anti-Spyware služeb je Javacool je SpywareBlaster. Namísto čekání na kontrolu a odstranění spyware poté, co je počítač již infikován, je chrání před spyware kdy napadení počítače na prvním místě.

spywareblaster

SpywareBlaster je unikátní v tom, jak to funguje, tím, že vyřadí známý seznam spyware souvisejících s Active X a integraci s Internet Explorer a Firefox. To vlajky položky v registru a související špionážní proces nebude možné spustit v systému.

Použití SpywareBlaster

Instalace je rychlá a snadná ... Po několika nastavení volby můžete zavřít a jít SpywareBlaster o prohlížení stránek. Když začínáte rychlý návod vás dostane válcování, v podstatě nechat víte, co můžete očekávat z programu.

Na další obrazovce budete upozorněni na aktualizace. Pokud chcete, automatické aktualizace předplatné to bude jen vám zpět $ 9.95/year, ale to není nutné, aby se všechny funkce programu, stačí ručně zkontrolovat aktualizace ochrany.

Po úspěšné instalaci se zobrazí stavu ochrany v uživatelském rozhraní. Jak můžete vidět poslední vložen do databáze, tento software ke stažení je od června tohoto roku. Odtud můžete povolit ochranu Internet Explorer and Firefox. To, co jsem chtěl udělat, je dostat všechny aktualizace nejprve před umožňující ochranu.

Z možností na levé straně klikněte na Aktualizace. Klikněte Aktualizace na levé straně a poté klikněte na "Zkontrolovat aktualizace".

After SpywareBlaster je úspěšné aktualizaci databáze, její ochrana, obdržíte zprávu s potvrzením.

Nyní vše, co potřebujete udělat, je vrátit se do sekce stavu ochrany a klikněte na "Povolit všechny Protection" odkaz a čekat na krátkou dobu vše, co se aktualizace.

Když jsou všechny aktualizace ochrany byly použity Můžete si všimnout, stav ochrany zezelená a ochranu povoleny Internet Explorer, Aktualizované s omezeným přístupem a Firefox.

To je všechno, co se to! SpywareBlaster dělal svou práci a dostanete příjemnou připomínkou, pokud můžete aplikaci minimalizovat, neboť neexistuje důvod pro to, aby i nadále provozovat. Stačí kliknout na pole, aby se tato zpráva vždy.

Tam jsou některé další skvělé funkce jako jsou součástí systému při snímek, který bude image nastavení systému a můžete si obnovit toto nastavení, pokud máte špatný případ škodlivého softwaru, jejich změny.

Další nástroje jsou Hosté bezpečné, která bude vytvářet a šifrované zálohování aktuálního souboru Hosts. Flash Killer, a vlastní blokování ovládacích prvků ActiveX, můžete být vědomi.

Conclusion

SpywareBlaster je nezbytnou součástí doporučené postupy zabezpečení Arsenal. Blokování malwaru, než infikuje váš systém určitě ušetří hodně starostí. SpywareBlaster je zcela zdarma a a vřele doporučuji používat!

Ke stažení SpywareBlaster

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire