samedi 14 juillet 2012

Zapomněli jste heslo resetovat váš snadný způsob použití Ultimate Boot CD pro Windows

Jsme napsali dříve o tom, jak vytvořit svůj vlastní Ultimate Boot CD pro Windows, Který je založen na XP, ale může být stále pro používání Windows Vista opravy počítačů stejně. Dnes vám ukážeme, jak resetovat heslo jednoduše pomocí tohoto CD.

image

, Abyste mohli používat tuto techniku, musíte mít vytvořili vlastní bootovací CD první. Toto není jediný způsob, jak obnovit své heslo, takže zůstaňte naladěni, jak jsme pokrýt i další způsoby, jak obnovit své heslo, a pak vám ukážeme, jak se bránit někomu jinému v tom to samé na vás.

Resetování hesla

Jakmile jste začali až Ultimate Boot CD, budete chtít procházet Start Programy Tools hesla a najít NTPWEdit v menu.

Jakmile Utility otevře, budete chtít klikněte na (re) tlačítko Otevřít otevřít soubor SAM, který obsahuje heslo pro systém Windows, který by měl ukázat vám seznam uživatelských jmen.

Všimněte si, že pokud tomu tak není nebo pokud používáte dual-boot, pravděpodobně budete muset procházet najít správný soubor SAM.

Poté, co jste našel své uživatelské jméno v seznamu, můžete jednoduše použít tlačítko Změnit heslo. Všimněte si, že pokud používáte Windows Vista, měl bys pravděpodobně nelze upravit heslo správce.

V tuto chvíli byste měli být schopni restartovat počítač a přihlaste se pomocí nového hesla. Je to prostě tak jednoduché.

Poznámka: Pokud jste již dříve zašifrované soubory pomocí vestavěného Windows šifrování, měnit heslo, aby byly nepřístupné. Místo toho byste měli vyzkoušet a crack heslo, které se budeme zabývat v příštím post. (Díky jd2066 na to poukázal).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire