mercredi 18 juillet 2012

Víkend Fun: Watch Online Videos s Babelgum

Tento víkend budeme pokračovat v naší sérii na Sledování televize na vašem PC s Babelgum, služba, která vypadá, že hrdost kvalitě před kvantitou. Tato služba nabízí něco málo přes 60 kanálů, které nemusí zdát mnoho, ale existují tisíce kvalitních celou obrazovku videa, které jsou profesionálně vytvořené.

Babelgum funguje na Windows i Mac OS X a bude nutné širokopásmové připojení k internetu.

222

Babelgum je unikátní v programech, které nabízí. Existuje spousta indie filmů, programů a kanálů. Tam jsou také známé kanály, jako je PBS a BBC. Jedním z jejich posledních partnery VBS.TV , který má celou řadu skvělých programů.

Kdykoliv si sledování pořadu můžete získat další informace o kanálu je na. Uživatelé mohou hodnotit a komentovat na programy.

While Joost se stěhuje do zcela on-line, Babelgum povoluje náhledů ukazuje na svých stránkách, ale pro plné funkce, které potřebujete Stáhněte si aplikaci. Babelgum využívá P2P technologie založená stejně jako Joost.

Conclusion

Všechny programy jsou profesionálně vytvořené a jsou k dispozici ve vysoké kvalitě, plný formát obrazovky. Povzbuzují účasti uživatelů v různých společenstvích a mají také jediná svého druhu akce. Babelgum Online filmový festival je v současné době jejich velké propagace nyní. Pokud chcete, praštěný videa Techno Viking se obrátit na YouTube. Pokud chcete, kvalitních filmů a dokumentů pak Babelgum je místo, kam se!

Stáhnout Babelgum pro Windows a Mac OS X

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire