dimanche 15 juillet 2012

Geek Recenze: přehrávání a nahrávání internetového rádia s Screamer Radio

Minulý víkend jsem narazil na velmi chladné Internet Radio a nahrávání programu s názvem Screamer Radio. Tento program je velmi nízké nároky na systémové prostředky a nabízí spoustu hudby a programovací prostředky, jedním stiskem tlačítka nahrávání v ceně.

Instalace Screamer Radio

Instalace a nastavení Screamer Radio je hračka. Nejprve vyberte jazyk a klikněte na OK.

1

Dále budete dotázáni, zda chcete rádio předvoleb být aktualizován při každém spuštění aplikace. Vždy je dobré zůstat aktuální, takže byste měli asi přijmout doporučení.

Použití Screamer Radio

To bylo rychlé nastavení. Nyní jsme připraveni začít hledat na co to má co nabídnout.

První věc, kterou budete chtít udělat, je kliknout na přednastavení vybrat mezi velký počet rozhlasových stanic podle žánru, jazyka, sítě, nebo oblast světa. (Zřejmě je to i rozhlasové stanice v Antarktidě). Také tam bude odkaz na aktuální stanice zobrazené webové stránky.

Nejen, že jsou tam tisíce mezinárodních rozhlasových stanic z, můžete nahrávat je příliš! Stačí stisknout tlačítko pro záznam a čekat. Neexistuje žádný limit na množství obsahu je možné nahrávat.

Některé zvukové aplikace, nebo se limit, který si koupíte jejich Pro verze pro tuto funkci. Další zajímavé funkce je, že můžete začít nahrávat v polovině skladby a budete ještě dostat celou píseň soubor.

Existuje několik nastavení, můžete změnit asi stejně. Jedna z prvních věcí, které jsem změnil byla cesta k místu, kde jsem chtěl zaznamenaný zvuk ukládat.

Samozřejmě existují i ​​jiné nastavení změnit způsob, jakým hráči funkce, měnit barvy a nastavit datový tok zaznamenaných MP3.

Dalším prvkem, který se automaticky zaznamenává všechny aktivity. To bude velmi užitečné pro řešení potíží, možná budete muset udělat.

Conclusion

Screamer Radio je skvělé internetové rádio nahrávání programu, který je super nízké nároky na systémové prostředky. Rozhlasové stanice Databáze je obrovský, kde jste si jisti, že najít vhodné hudby a dalších programů. K dispozici je také přenosná verze můžete přilepit na flash disk. Uživatelské rozhraní je jednoduché a méně než efektní, ale efektivní. Jak vidím sám pomocí Screamer Radio na pravidelném základě.

Screamer Radio ke stažení pro Windows

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire