samedi 21 juillet 2012

Vytvořit report Nainstalovaný hardware a software s WinAudit

Přitom výzkum pro Předchozí článek Našel jsem velmi chladný a úhledný nástroj s názvem WinAudit. To je hladká a snadno ovladatelný freeware aplikace, která vám řekne, většinou všechno, co chcete vědět o svém PC. Není potřebná žádná instalace a dokonce můžete spustit z USB flash disku, pokud řešíte jiný systém Windows.

Použití WinAudit

WinAudit je samostatný soubor pod 1MB, stačí dvakrát klikněte WinAudit.exe a můžete začít. Jedna skvělá věc třeba mít na paměti, je, že bude pracovat na Windows 3.1 na Vista a všechno mezi tím.

1

Stačí kliknout na tlačítko auditu a WinAudit zahájí kontrolu systému a umožní vám shromažďovat data sestavy v široké řadě formátů.

Množství zobrazených informací je velmi působivý. Neexistuje žádný způsob, jak ukázat vše, co v této funkci, ale aby si ji jednoduše řečeno je to v podstatě SIW na steroidech. Z jednoduchého koláč grafu programů nainstalovaných na detailní pohled na každou z nich, je inventarizace prakticky každý konfigurace hardwaru a softwaru.

Uživatelské rozhraní je jednoduché Explorer typ navigace pro posouzení různých výsledků.

Celkem audit systému trvalo asi 1 minutu na mém systému, a jakmile se dostanete na výsledky můžete okamžitě ukládat, tisknout nebo e-mail šéf nebo kolega.

Pokud se WinAudit selže nebo zamrzne z nějakého důvodu vám vlastní chybové hlášení, které můžete zkopírovat nebo uložit.

Můžete si vybrat konkrétní kategorie pro každý audit i tím, že jde do volby části.

Stáhnout WinAudit pro všechny verze Windows

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire