samedi 14 juillet 2012

Rodinná zábava: sdílení fotografií s Fotogalerie a Windows Live Spaces

Takže jste měl velkou letní dovolenou se svou rodinou a teď chcete se podělit o tyto fotografie s přáteli a rodinou. Pokud používáte Windows Vista, můžete spravovat a sdílet své vzpomínky s ostatními pomocí Vista Fotogalerie a Windows Live Spaces.

Použití Fotogalerie

Nejprve se pojďme podívat na tuto aplikaci pro správu fotografií je součástí Windows Vista, který poskytuje snadno použitelné grafické rozhraní pro správu fotografií. K dispozici je snadno ovladatelný panel nástrojů v horní části pro přístup na různé nástroje, jako je e-mailem fotky, pálení fotografie a domácí videa na disk, a dělat rychlé domácího videa. Pokud chcete, aby se domácí filmový klip Windows Movie Maker otevřou.

1

Fotogalerie umožňuje opravu a úpravu fotografií nastavením různých prvků. Další vlastností je možnost hodnotit fotografie a editovat tagy, které můžete použít pro uspořádání obrázků.

Chcete-li přidat fotografie do Windows Live Spaces, budete muset nejprve Zaregistrujte se k účtu Pokud jste tak ještě neučinili. Pokud se jedná o nativní stránkách Microsoft používám Internet Explorer nebo Firefox v IE Tab, protože všechno funguje mnohem plynuleji.

Po vytvoření účtu a přihlášení se podělit o své fotografie klikněte na nástroj sdílení fotografií.

Dále vytvořte název nové fotoalbum a klikněte na Přidat recenzi.

Budete vyzváni k instalaci Windows Live Photo nahrát nástroj. Získáte ActiveX varování, jen aby mohla pokračovat.

Tento nástroj bude hledat v adresáři fotografie a typu Explorer uživatelské rozhraní, takže si můžete vybrat fotografie z počítače, nebo to, co je již na své místo stránce. Zatímco v této sekci si můžete také přejmenovat každé fotografii Jak se vám líbí.

Chcete-li přidat obrázky z vašeho počítače Live Space jen místo šek na obrázku a poté klikněte na Odeslat.

Zatímco vaše fotografie obrázky pokrok se okno.

Pokud si nechcete používat Windows Live Photo Přidat Tool, můžete zvolit nahrát jeden po druhém. To by mohlo být jednodušší řešení, jste-li jedním nebo dvěma. Pro celé album bych použít Live Photo Tool.

Až budete hotovi nahrání souboru pokračovat a sdílení Windows Live Space se svými přáteli a rodinou, takže můžete prohlížet své nové fotky!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire