jeudi 19 juillet 2012

Udržujte Váš Office 2007 dokumenty snadno dostupné Easy Way

Kolikrát jste hledali, nebo Word dokumentů Excel, a co by mělo být rychlé načítání trvá několik minut? Jistě, vždy můžete vyhledávat, ale i pro často používané dokumenty, že to není nejlepší řešení.

Dnes se podíváme na jednoduchý způsob, jak udržet své nejdůležitější dokumenty k dispozici v Office 2007. Tento trik funguje s aplikací Word, Excel a PowerPoint stejně ... Je tu tlak PIN ikonu vedle každé položky v seznamu Poslední dokumenty.

Použití připínáčků

Nejprve otevřete důležitý dokument, nezáleží na tom, který z nich, jen potřebují mít přístup k tlačítko Office. Všimněte si, že při každém otevření Tlačítko Office je seznam posledních otevřených dokumentů. Podobná verze této funkce je k dispozici také v roce 2003 také.

1

Nyní s rokem 2007 můžeme využít na ikonu špendlík u každého dokumentu. Stačí kliknout na ikonu špendlík, aby mohl křižovat dokumentu na seznamu. Nyní tyto dokumenty budou vždy tam, dokud je odepnout.

Další vlastností tohoto na pohled je možnost měnit počet posledních dokumentů, které se objevují. K tomu klikněte na tlačítko Office a zvolte Možnosti aplikace Program.

Nyní klikněte na tlačítko Upřesnit a posuňte se na část displeje. Nyní zvýšit nebo snížit výši posledních dokumentů, který bude zobrazen potom klikněte na tlačítko OK.

Samozřejmě, pokud nechcete zobrazit veškeré vůbec změňte hodnotu na 0.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire