vendredi 13 juillet 2012

Secure Computing: rozpoznání a odstranění malware pomocí Windows Defender

I když jsme pokrývat všechny zdarma anti-spyware aplikace, je to jen spravedlivé mluvit o zcela zdarma Windows Defender nástroj integrovaný do systému Windows Vista a je k dispozici k bezplatnému stažení z webu Microsoft pro uživatele XP.

Tato aplikace umožňuje provádět ruční, plánované a prověřování v reálném čase s automatickou aktualizací signatur spyware, bez velkého výkonu. Můžete také použít k ovládání, jaké aplikace běží na startu.

Samozřejmě, pokud jste již pomocí třetí strany anti-spyware aplikace, tam opravdu není důvod, aby Windows Defender je real-time skenování povoleno. V tomto případě můžete získat nárůst výkonu v vypnout, a to není Ladění Windows Mýtus. Pokud si nejste jisti, můžete vždy Zeptejte se geek.

Použití programu Windows Defender

Výběr nástrojů a nastavení začne tě na správném místě zastavit spuštění aplikací od startu výběrem programu Průzkumník softwaru. Můžeme provést další úpravy, ze i zde.

1

Pokud zjistíte, že v reálném čase snímání otravné, protože pevný disk je stále zaneprázdněn, stačí jít do Volby a vypnout. Zrušte zaškrtnutí políčka pro "užití ochrany v reálném čase". To může být užitečné zejména na notebooku, kde každý trochu štípnout pomáhá baterie.

Máte-li automatické aktualizace nastavení nebudete muset starat o aktualizaci ochrany databáze.

Windows Defender ve skutečnosti umožňuje několik možností pro skenování. Rychlé přehledy, které skenování základní OS adresáře, úplná kontrola, která kontroluje všechny soubory a složky, a vlastní skenování, která nám umožňuje vybrat, co skenovat.

Conclusion

Windows Defender má za sebou dlouhou cestu od svého vzniku. Je to opravdu solidní anti-malware aplikaci a má spoustu funkcí, včetně doby plánování skenování, skenování prohlížení logů, a kontrola jeho chování.

Pokud jste na XP a to ještě není nainstalován pak bych doporučil používat nástroj od jiného výrobce. Existují i ​​další vychytávky, můžeme využít také. Například Podívejte se na Geek článek o tom, jak zastavit nepříjemné "Windows zablokoval některé programy po spuštění" balónu.

Stáhněte si program Windows Defender pro XP a Server 2003

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire