mardi 17 juillet 2012

Zelená Computing: ušetří inkoust a papír s GreenPrint World Edition

I když jsme technologie, jako jsou PDF, e-mail a weby služby SharePoint, které umožňují dosáhnout bezpapírové kanceláře, vypadá to, že je nikdy nekončící proud tisku se děje, a to zejména v kancelářském prostředí. Dnes budeme vás seznámí s GreenPrint, snadný a bezplatný způsob, jak být více šetrné k životnímu prostředí a šetří náklady ve stejnou dobu.

GreenPrint je určen pro ukládání inkoustu, snížení nežádoucích stránek, pomáhají snižovat škody na životním prostředí a ušetřit peníze tím, že chytí stránky dříve, než jdou do tiskárny a optimalizovat je snížení množství odpadu.

saved greenery

Instalace GreenPrint

Před instalací budete potřebovat. NET Framework na počítači pro GreenPrint do práce. Pokud nemáte to stáhne a nainstaluje za vás. Většina lidí by již tuto aplikaci nainstalovanou, ale je dobré vědět, že je to požadavek.

Budete vyzváni k výběru výchozí tiskárny pro použití s ​​GreenPrint během instalace. Výchozí tiskárnu se změní na GreenPrint, které pak použije na tiskárnu, kterou si vybrat na tento krok jako výchozí fyzické tiskárně projít.

Použití GreenPrint

Poté, co je vše nastaveno, GreenPrint běží tiše v hlavním panelu, dokud připravena k tisku. Jako test jsem šel vytisknout stránku ... Všimněte si, že GreenPrint je výchozí tiskárna, kde by měly být všechny dokumenty tisknout až.

GreenPrint zahájí a analyzovat stránky nebo stránky, které jsou vytisknout.

V hlavní uživatelské rozhraní, kde můžeme odstranit nepotřebné obrázky nebo text. Vzhledem k tomu, že tisk na 4 stran celkem si můžete zvolit zobrazení všech 4 nebo zobrazení je jeden najednou, nebo různé kombinace.

To funguje velmi podobně jako většina prohlížečů PDF a nabízí nástroje pro odstranění stránky, text nebo obrázky, které nechcete tisknout, takže můžete ušetřit papír a inkoust. (Například, když se podíváte na tomto screenshotu uvidíte, že spodní strana je k ničemu a bylo by smysl jen odstranit z tisku)

Druhou funkcí je k tisku dokumentu do formátu PDF, což samo o sobě ušetří tuny papíru a inkoustu, protože některé z více technicky nakloněn spolupracovníci dávají přednost digitální kopie ve srovnání s tiskem z 10 kopií pro každé zasedání.

Pomocí této volby můžete také nechat na další fotografie a / nebo text, pokud chcete. Stačí kliknout na tlačítko PDF vedle tlačítka Tisk v horní části. Pak jen najděte místo uložit.

Výsledky jsou stejně dobré jako při použití jiných nástrojů, jako je PDF Creator nebo Microsoft Office 2007 ve formátu PDF Add-in.

Tam je velmi cool zpráv funkci, která vám řekne, kolik peněz bylo zachráněno a pozitivní vliv na životní prostředí.

Conclusion

GreenPrint je velmi cool utilita, která nabízí několik možností pro odstranění zbytečných obrázků a textu z dokumentů. Je navržen tak, aby pomohla zachránit papír, inkoust, a energie, což je skvělé pro životní prostředí. Pokud to není dostatečná motivace k použití, pak stačí vzít v úvahu skutečnost, že se ušetří peníze. GreenPrint funguje na XP a Vista (32bit jediný), a tam je také beta verze pro Mac OSX.

GreenPrint World Edition je zdarma a reklama podporuje, inzeráty humanitární a ekologické zaměření, které je docela v pohodě proti náhodné reklamy. Chcete-li získat zdarma reklamu, budete muset zakoupit Home Premium nebo Enterprise verzi. Tato licence umožňuje bezplatné e-mailové technickou podporu, časté aktualizace verzí, a umožňuje komerční využití pro vaše podnikání.

Stáhnout GreenPrint svět pro Windows a Mac

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire