vendredi 13 juillet 2012

Secure Computing: Vytvoření naplánované testy s Spybot Search & Destroy

Jak jsem již uvedl v Předchozí příspěvek, Spybot Search & Destroy je v žádném případě zastaralé, jak někteří v tomto odvětví by se vám věřit. Napsal jsem tento článek více než před rokem a od té doby Spybot má jen dostal lepší.

V tomto článku se vydáme po jedné z pokročilých funkcí, která umožňuje plánované kontroly na spyware ve vašem systému. Po počáteční instalaci Spybot Search & Destroy základním režimu je ve výchozím nastavení. Potřebujeme přístup k pokročilým režimu, tak klikněte na režim a vyberte Rozšířený režim.

1

Klepnutím na tlačítko Ano varovná zpráva, která se zobrazí.

Nyní si všimnete, mnohem více možností, nástroje a nastavení. Zde je místo, kde se je možné některé skvělé funkce k dispozici v Spybot.

Rozbalte nastavení v menu a vyberte Plánovač. Poté klikněte na tlačítko Přidat obou Takže teď máme možnost upravit plán pro aktualizace a kontroly.

Spybot provádění úloh, které je součástí Windows. Nezáleží na tom, který z nich si začít, ale tady budeme upravovat Updater první. Takže stačí kliknout na Upravit (Updater), kartu Plán a nové tlačítko. To vám umožní nastavit datum, čas a frekvence zkontrolovat aktualizace databáze.

Můžete také přejít na kartu Nastavení konfigurovat další nastavení systému v souvislosti s aktualizací.

Po nastavení všech informací budete vyzváni k zadání v uživatelské jméno a heslo k vašemu počítači. Poté, co udělal jděte do toho a klepněte na tlačítko OK a je vše nastaveno. Jedna věc je mít na mysli, je prázdná hesla nejsou akceptovány.

Také nezapomeňte se podívat na Velikonoční vajíčko ve Spybot Search & Destroy

Stáhnout Spybot Search & Destroy

Poznámka: Pokud byste chtěli, aby nám pomohli, a vím, kvalitních programů jsme se nevztahují jen tak na Jak na to Geek Wiki a přidat obsah do našeho rostoucího seznamu Anti-Spyware aplikace!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire