samedi 14 juillet 2012

Použití poznámek v systému Windows Vista nebo XP

Jednou z hlavních jakékoliv práci v kanceláři je tradiční žluté lepící papírky, příliš často se držet hesla vedle monitoru. Být geek, Myslel jsem, že pomocí digitálního řešení místo ... Existuje spousta alternativ, ale systém Windows Vista má jeden vestavěný dovnitř

Pokud se chcete více funkcí bohaté aplikace, měli byste se podívat již bylo zmíněno Evernote, Kompletní řešení pro psaní poznámek. Pro dnešek jsme se jen chcete něco jednoduchého a snadno použitelné, a tak jsme se podíváme na dvě řešení poznámek.

Použití Vista Rychlé poznámky

Poznámek aplikace v systému Windows Vista je ve skutečnosti realizována jako gadget pro Postranní panel Windows, Takže jej přidat budete chtít kliknout pravým tlačítkem myši kdekoliv na postranním panelu nebo na ikonu na hlavním panelu a zvolte "Přidat miniaplikace", pak zvolte Poznámky na ikonu v nabídce, a přetáhněte ji do postranního panelu.

sidebar

Bere na vědomí, bude sedět v postranním panelu nebo můžete přetáhnout na pracovní plochu, kde budou větší a lépe čitelný a upravovat podle potřeby.

Tím, že jde do nastavení můžete provést několik změn, které zahrnují poznámku barvu a typ písma.

Máte-li pravým tlačítkem myši na název oblasti na vědomí, můžete také přístup k Opacity menu, kde můžete poznámek transparentní, dokud budete pohybovat myší nad nimi.

Všimněte si, jak tato poznámka je částečně průhledná ...

Dokud se budete pohybovat myší nad ní:

To může být velmi užitečné pro udržení lepicí poznámky na pracovní ploše, aniž by byl příliš patrný, dokud se myši, nebo pokud použijete Always on Top volby můžete udržovat ji před všemi aplikacemi, ale stále vidět až co je za tím.

Použití Stickies pro Windows XP

Pokud je vestavěný v poznámkách Vista sticky ne plavat loď, nebo stále používáte XP, existuje snadné použití open-source aplikace s názvem Stickies pro Windows, který funguje v obou Vista i XP, a na rozdíl od verze Vista ikona, které můžete použít.

Chcete-li změnit barvu nebo průhlednost poznámku, můžete klepnout pravým tlačítkem myši a vyberte Poznámka: Nastavení nebo použijte klávesovou zkratku Ctrl + P (for Klávesnice ninjas)

Můžete také změnit preference pro všechny poznámky v hlavním nastavení aplikace.

Update: Tato stránka vypadá, že zemřel.

Stáhnout Stickie Poznámky k systému Windows XP (Windows Vista stačí použít vestavěný-in-one)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire