samedi 21 juillet 2012

Mapa písmeno jednotky složky Snadný způsob, jak v systému Windows

Potřebovali jste někdy opakovaně přístup ke složce, který je vnořen hluboko uvnitř obří hierarchii složek? Jistě, vždy můžete vytvořit zástupce této složky, ale věděli jste, můžete skutečně přiřadit písmeno jednotky do složky místo? Dnes vám ukážeme, jak to udělat.

Tato možnost existuje v systému Windows pomocí příkazu subst nějakou dobu, takže to bude také pracovat pro vás uživatelům XP stejně.

Mapa písmeno jednotky Easy Way

Nejjednodušší způsob, jak přiřadit písmeno jednotky do složky je použít jednoduchý nástroj s názvem Visual Subst, která vám dává pěkné grafické rozhraní, přiřadit písmenka, ale také dělá něco, co se z příkazové řádky programem nemůže ... můžete nastavit virtuální jednotky požádat znovu při spuštění.

Zde si můžete stáhnout a spustit nástroj, aniž byste museli instalovat, a pak stačí použít tlačítko Procházet a vyberte cestu, a klepněte na zelené znaménko plus Po zvolení písmeno jednotky.

image

V tuto chvíli byste měli vidět písmeno objeví v seznamu. (Všimněte si, že můžete odstranit zvýraznění a výběr červenou ikonu X, nebo změňte cestu / písmeno pomocí tlačítka Uložit.

Pokud chcete uložit disky, budete chtít vybrat "Apply virtuálních disků při startu Windows" možnost volby.

Nyní, když otevřete svůj počítač okna, měli byste vidět nové jednotky objeví v seznamu.

Obsah nového M: Jednotka bude skutečně obsah mé složky Desktop.

Stáhněte si Visual Subst z ntwind.com

Přiřaďte písmena jednotek z příkazového řádku

Pokud jste více typ klávesnice ninja, nebo jen chcete vědět, jak používat příkazový řádek verzi, můžete použít příkaz subst namapovat písmena stejným způsobem pomocí následující syntaxe:

subst

Chcete-li například mapy M: disku na plochu složky bych použít následující příkaz:

subst M: C: Users geek Desktop

Pokud si jen chcete zjistit, které písmena jsou přiřazeny, můžete použít subst bez argumentů, jak je znázorněno zde:

Chcete-li odstranit písmeno jednotky, kterou lze použít přepínače / D místo cesty ... Například pro odstranění M: disk, který jsem vytvořil, tak bych použijte následující syntaxi:

subst M: / D

Nyní při použití příkazu subst vidět aktuální jednotky, uvidíte nic v seznamu.

Našel jsem příkaz subst být velmi užitečné, a to nejen v zkrátit cestu k složce, ale také v jednom případě, kde jsem chtěl odstranit svůj druhý oddíl ... Jen jsem převelen D: písmeno přejděte na C: a zkopírovat všechna data znovu. Tak zástupce aplikací stále pracovala bez nutnosti přeinstalovat aplikaci.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire