jeudi 19 juillet 2012

Secure Computing: identifikovat a odstranit spyware Comodo BOClean

Jak jsme byli prochází Secure Computing řady Zjistili jsme, Comodo, že některé skvělé produkty. Zatím jsme se podívat na jejich Anti-Virus a mluvil chválu za Comodo Firewall. Dnes jsme se podívat na Comodo BOClean, pěkný "Nastavit a zapomenout" Anti-Malware utility.

Installation

Instalace je přímočará pomocí průvodce. Existuje jen málo věcí jsme si mysleli, poukázat. První je BOClean opravdu chce, aby se ujistil, že žádné další instance dřívější verze v počítači. Ve skutečnosti to zeptá dvakrát během instalace.

1 - install

Poté, co se ujistil, že není žádná jiná BOClean verzi na PC, normální okna se zobrazí průvodce. Stačí použít výchozí umístění a klikněte na Install.

Comodo BOClean bude aktualizovat databázi na nejnovější verzi, než je kompletně připraven k použití.

Použití Comodo BOClean

Po spuštění BOClean bude spuštěn na pozadí a sledovat systém, objeví se ikona na hlavním panelu. Kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu se vytáhnout do hlavního menu.

První akce by měla být jisti, že databáze je aktuální tím, že provádí ruční aktualizace z ovládacího panelu.

Existuje několik nastavení můžeme měnit, včetně konfigurace, aby admin usnadnili práci, jako bezobslužný vyčištění a odstranění, automatické aktualizace a udržování zprávy. Odtud se můžete také nastavit BOClean na "režimu stealth", došlo ke změně nemůže být na jeho konfiguraci a může trvale skrýt ikonu.

Konfigurace stealth režimu v BOClean chrání ostatní uživatele PC od provedení změn v programu. Při konfiguraci tohoto nastavení se dostanete varování s dotazem, zda si jistý.

Pro ty zvědavé dost mágů, BOClean obsahuje seznam vztahuje trojských koní, které jsou monitorovány.

Conclusion

Comodo opět vytvořil velký anti-malware nástroj s BOClean. Bude odstranění škodlivého položky registru, nevyžaduje restartování počítače po odstranění, denní aktualizace, a některé vlastní nastavení pro uživatele. To může být program, vhodnější pro pokročilé uživatele PC, jak tam je několik podrobných nastavení ochrany. Nicméně, jednou věcí je nastavení tam je málo správy potřebné možnosti.

Ke stažení Comodo BOClean pro Windows XP a Vista

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire