dimanche 15 juillet 2012

Rychlý tip: Přepínání mezi podpisy v aplikaci Outlook 2007 Easy Way

Existuje mnoho lidí, kteří žijí v aplikaci Microsoft Outlook dobré procento dne. Možná chtějí nebo potřebují změnit svou e-mailovou podpis pravidelně v závislosti na osobě, které e-mailem nebo na účet, který používáte, a tam je opravdu jednoduchý způsob, jak to, že nemusí být zřejmé.

To je zvláště užitečné, pokud e-mail osobní kontakty a obchodní kontakty na stejný účet. Pokud jste tak ještě neučinili nastavit podpis, můžete se obrátit na naše předchozí článek o Vytvoření podpisu v aplikaci Outlook 2007.

Přepínání podpisu e-mailu

Spusťte aplikaci Outlook a napsat e-mailové zprávy. Poté, co svou e-mailovou dokončení klikněte pravým tlačítkem na výchozí podpis a vybrat ten, který chcete použít.

11

To je všechno, co se to! Podpis jste vybrali se nyní zobrazí. Jednoduché!

Další cool zástupce s tímto je schopen rychle vytvořit nový podpis jednodušší než jít přes další proces, který jsme dříve popsaných. Znovu klepněte pravým tlačítkem na aktuální výchozí podpis a tentokrát vyberte podpisy.

To otevírá Podpisy a šablony, kde si můžete snadno vytvořit nový podpis. Jednoduše klikněte na tlačítko Nový, zadejte jeho název, typ a formát podpis podle vašich představ a klepněte na tlačítko OK.

Pro další úvěr, můžete také vytvoří elektronická vizitka, Které si můžete přidávat do e-mailu vždy, když je potřeba.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire