vendredi 13 juillet 2012

Secure Computing: Ochrana před viry zdarma s PC Tools Anti-Virus

Zatím v našem seriálu o volných Anti-Virus nástrojů jsme na které se vztahuje AVG, Avast, AntiVir and ClamWin, A dnes jsme vám ukážu, PC Tools AntiVirus tím, že stejní lidé, že se známý Spyware Doctor anti-spyware nástroj.

Instalace PC Tools AntiVirus

Instalace PC Tools nemůže být jednodušší, v podstatě všechno, co jsem měl nainstalován a aktualizován za méně než 2 minuty. V době psaní tohoto aktuální verze je 5.0.

Install

PC Tools Anti-Virus využívá funkce aktualizace tzv. Smart Update. To přijde hned při instalaci získat nejnovější aktualizace databází hned.

Uživatelské rozhraní je atraktivní a snadno se používá. Každé nastavení a akce pro PC Tools Anti-Virus je k dispozici zde.

Pro můj první skenování jsem Intelli-Scan, která byla ve výchozím nastavení povolena. Wow! Skenování za méně než jedna minuta? No, podle zprávy skenování (Která je generována po každém skenování) Ukazuje se, pouze 1288 soubory byly kontrolovány. Intelli-Scan kontroluje pouze kritických oblastí počítače a hledá aktivní hrozby.

Pak jsem vyzkoušeli plnou kontrolu systému, a bylo dokončeno v roce pod 15 minut, což je nejrychlejší z jakéhokoli utility jsme se zabývali.

K dispozici je funkce pro počítače na stejně. Denně, týdně nebo měsíčně a v konkrétních časech během dne.

Můžete to udělat plnou kontrolu systému, Intelli-Scan, nebo vlastní kontroly, kde si vyberete soubory a adresáře.

Conclusion

PC Tools Anti-Virus Free Edition se zdá jako slušná volba pro antivirové utility, protože funkce k dispozici, jsou srovnatelné, ale nejsou tak bohaté jako ostatní, a které nejsou ve výchozím nastavení povolena. Tam je také v reálném čase, funkce ochrany proti tzv. Intelli-Guard. Za 49,95 dolarů dostanete celou Security Suite, který obsahuje spam a spyware ochranu.

My se blíží balil náš bezplatný antivirový nástroj série. Pokud se vyskytnou nějaké používáte nebo chcete které určitě zanechat komentář, nebo nás kontaktujte a my uvidíme, co můžeme udělat.

Ke stažení PC Tools Anti-Virus Free Edition

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire