mercredi 18 juillet 2012

Podíl Small Business soubory Easy Way (namísto použití FTP)

Pokud pracujete v oblasti IT na malé a střední podnikání, které chápou důležitost usnadňuje sdílení souborů, velké i malé, se zákazníky a ostatními členy organizace. Problém je v tom, že FTP Je nejisté a řízení to může být bolestivé.

Řešením je hostovaná služba, tzv. Single klíč, který vám poskytuje šifrované plně řízeného systému, které lze snadno přistupovat pomocí webového prohlížeče. Poskytují také pokročilými funkcemi, jako kvóty a oznámení, s flexibilní cenový model, kdy platíte za to, co používáte.

Poznámka: Můžete si také přečíst více o rozdílech mezi jednotného klíče a FTP z jejich webové stránky. Update: Jeden klíč je nyní nazýván HostedFTP.

Použití SingleWrench

Pro jednoduché "jak na to" Projdeme nahrávání souborů na web. Po účty jsou zřizovány a přihlášení, jste přivítáni jednoduchou navigaci uživatelského rozhraní. Pro spuštění stačí kliknout na upload.

up

Poprvé dostanete návod na opatření, která mají dodržovat a základní informace o instalaci Java applet. Můžete zkontrolovat pole v dolní části obrazovky k zastavení tohoto objeví pokaždé a klikněte na tlačítko Pokračovat.

Po Java applet nainstalován dostanete snadno sledovat panelu nástrojů. Klepněte na tlačítko Otevřít.

Tím se otevře průzkumník Java, kde se můžete procházet adresáře a soubory, které chcete načíst do (Samozřejmě můžete také přetáhnout i).

Po výběru souborů jména a velikosti souborů se zobrazí na obrazovce Single klíč, stačí kliknout na tlačítko Start.

Ty se zobrazí průběh jako jsou soubory nahrané. Můžete zastavit nahrávání v případě potřeby.

Další úspěšný nahrát! Odtud se můžete procházet soubory nebo zavřít obrazovku.

Existuje několik dalších pozoruhodných vlastností jednotného klíče služby na pohled. Díky nim je velmi snadné procházení souborů typu Windows Explorer nastavit.

Vyhledávací funkce je velmi pěkné, když více souborů začít hromadit.

, O správě straně jsem měl jednoduché nastavení času všechno díky snadné použití průvodce. Správa uživatelů a zajištění práv jednotlivců je jednoduchá a přímočará proces.

Prezident Single Klíč, Daniel Frank, byl tak laskav vzít oddechový čas ve svém nabitém dnů odpovědět na pár otázek pro nás.

Začněme s vaší pozici, nebo titul Single klíče a jak dlouho jste tam pracoval?

"Moje pozice na jednotlivých klíč je prezident, a já jsem se podílel jako zakladatel po dobu 2 let uvedení našich služeb na trh. Poté, co málo více než 6 měsících vývoje jsme se rozhodli zařadit skupinu uživatelů podle které pomohou průvodci nás v návrhu jednotného klíč. S více než rok, zpětné vazby od uživatelů, že jsme se velmi jistě v sadu funkcí, které nabízíme.

Poptávka jsme viděli na trhu bylo vytvořit FTP podnikatelských projektů zaměřených na výměnu, které postihly všechny důležité aspekty webových služeb, a to předplatného platební model, webové rozhraní ovládané, podpora pro více uživatelů, a žádný hardware ani software pro správu. Jinými slovy, kompletní outsourcing řešení sdílení souborů pro podniky. "

Jaký druh pozadí máte pokračovat až do zahájení Single klíč?

"Já jsem se podílel na několika technologických firem v průběhu let, včetně hledání Reklamní Fotografie motor a on-line platformy pro řízení kamionu flotily. Každá z těchto možností se předplacených on-line služby, v době, kdy tam bylo málo alternativ se nabízí jako online služeb na těchto trzích. Takže jsem byl součástí několika "software jako služba" Podniky v minulosti a viděli, že souhlas k obchodnímu modelu stát se docela významně v průběhu doby. "

Jaká je vaše vize jednotného klíče? Co vidíte jako nyní a jak byste si přál, aby se v příštích letech?

"Naší vizí je poskytovat bezpečné, spolehlivé a snadno použitelné řešení pro sdílení souborů firmy, které jim ušetří peníze a současně zlepšit zabezpečení sítě. Jednotného klíče umožňuje firmám nahradit FTP serverech, které jsou nákladné udržovat a nedostatku bezpečnosti nebo jiných ad-hoc systémů pro sdílení souborů, aby zaměstnanci mohli používat.

Vznik cloud computingu, kde jsou hardwarové a síťové infrastruktury poskytované jako službu společnosti, je klíčem k budoucí plány. Brzy jsme si uvědomili, že potenciál pro sdílení souborů, jako jsou jednotné řešení, klíč ve spolupráci s ostatními nabízené služby "v oblaku", aby plně vybavený sadu online služeb pro podniky. Nakonec budou podniky moci snížit potřebu řešit složité a drahé technologie, infrastruktury cloud computing jednou dosáhne dospělosti. "

Pro podniky "na plotě", o přijetí jednotné klíče služby, jaké záruky si můžete dát? Myslíte si, zajištění dostupnosti? Data jsou skutečně v bezpečí? Je tam redundantní záložní u vás?

"Když nabídka firem pro sdílení souborů řešení Musíme se zaměřit na bezpečnost, spolehlivost a snadnost použití. Jak již bylo zmíněno, působíme 100% v oblasti infrastruktury cloud computingu hostí Amazon Web Services. To znamená, že jeden klíč používá stejné bezpečné a spolehlivé síťové infrastruktury, že Amazon.com používá na každodenní bázi.

Naše soubory jsou uloženy pomocí S3 (jednoduché ukládání Service), Amazon je bezpečný a redundantní ukládání souborů služeb. Náš web je poháněn servery EC2 (elastický cloud computing), Amazon je škálovatelná a spolehlivá výpočetní platformy. S3 garantuje 99,99% uptime, spolu s plně redundantní fyzické ukládání souborů v několika datových center, která řídí Amazon.

Ve skutečnosti by to asi překvapí, že většina Vašich čtenářů tohoto jediného klíče nevlastní žádné z hardware používá ke spuštění našich služeb, docela úžasný výkon pro obchodní sdílení souborů, které byste běžně předpokládat, hraje významnou infrastrukturu. To je to outsourcing naší infrastruktury, která nám umožňuje říci s jistotou, že soubory uložené klíče s jednoduchým jsou bezpečné a jsou k dispozici po celou dobu. "

Je ještě něco, co byste chtěli přidat nebo vysvětlit našim čtenářům?

"Snažili jsme se, aby bylo co nejjednodušší pro podnikatele, aby jednotný klíč zkusit. To znamená, že různá vydání (osobní, Group a Enterprise), aby zajistily perfektní pro podniky všech velikostí, spolu s jednoduchým cenový model že jsme charakterizovat jako "využít to, co potřebujete, platit za to, co používáte." Náš přístup a umožňuje tak Klíč velmi zajímavou službu nahradit FTP serveru pro podnikání.

Existuje spousta alternativ pro sdílení souborů nabízí dnes, rád bych skončit tím, že zdůrazňuje, že Zaměřujeme se na obchodní trh, nikoliv zákazník. My vytvářet žádné příjmy z reklamy a díky tomu můžete vytvořit produkt zážitek, který nemá obdoby. To znamená, nulování v na to nejdůležitější - šetří peníze firem a přispívá ke zlepšení jejich zabezpečení sítě. "

Pricing

Single klíč účtuje $ 5 za průměrnou 1 GB uložených na svých serverech, což znamená, že pokud jste nahráli velký soubor dočasně převést na někoho, koho by se poplatku za toto množství paměti na celý měsíc.

Zde je graf ze jejich ceny stránku Tím se to vysvětluje docela dobře:

Single klíč umožňuje 10GB ke stažení zdarma pro každého 1 GB nahrané v daném měsíci, po kterém je účet zpoplatněn $ 0.50/GB. Důvodem tohoto omezení je na svém místě, je odradit "hrubý účty" - uživatelé se snaží distribuovat video.

K dispozici je také minimální měsíční skladovací poplatek v závislosti na typu účtu můžete vytvořit, ať už osobní, skupinové nebo Enterprise Edition.

Conclusion

Čím více se používá jednotný klíč tím víc se mi opravdu líbí. Je překvapivě rychlý a jednoduchý na používání díky atraktivní uživatelské rozhraní. Vzhledem k tomu, že jsou schopni zajistit 99% uptime přes S3 sítě a redundantní záložní Cítil jsem, že data jsou v bezpečí.

Vše, co je nutné pro jednotný klíč k práci, je webový prohlížeč, který lze spustit Java appletů. Tato služba je ideální pro kanceláře s smíšených prostředích OS.

Máte-li zájem o použití jediného klíče, jsme vytvořili kupón, který lze použít na pokladně ušetřit 20% z vaší objednávky. Můžete použít kód MYG, nebo stačí kliknout na následující odkaz na stránky a použít kód kuponu automaticky.

Navštivte Jeden klíč

Poznámka editora: Toto je přehled non-free službu. To není podporovaný revize a my žádné peníze z kupon kód, jen náhodou, jako je tento výrobek a měl příležitost také našim čtenářům se slevou. Věříme, že v úplné zveřejnění a nebude doporučit něco, aniž by osobně výrobek používán.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire