vendredi 20 juillet 2012

Zelená Computing: Snížení a sledování spotřeby energie s Edisonem

Každý den více a více jednotlivců a firem hledají způsoby, jak své každodenní praxe zelenější, jak ušetřit náklady, ale také ušetřit peníze na jejich sílu zákona. Dnes budeme se podívat na jiný nástroj, který vám pomůže ušetřit peníze.

Edison je malý nástroj, který je podobný Uniblue lokální chlazení projektu, Která umožňuje jednotlivcům a podnikům snížit spotřebu energie na stanicích.

Jistě, můžeme jít do nastavení napájení v systému Windows XP nebo Vista a proveďte příslušné změny, ale uživatelské rozhraní je to větší zábava a je mnohem jednodušší ... nemluvě o zábavu statistiky o tom, kolik peněz jste ušetřili.

logo sm

Instalace Edison

Edison je 28 MB download a bude pracovat na XP (Service Pack2) a Vista. Instalace je rychlá a snadná.

Po instalaci se dostanete na obrazovku Edison, který vás vyzve k registraci e-mailovému účtu. Pošlou vám aktivace kód, po jejich obdržení, hit "Jsem aktivován!" button.

Použití Edison

Další stačí proklikat přehledná ovládací prvky pro úpravu nastavení napájení bude nejvýhodnější pro sebe a životní prostředí. Nejjednodušší způsob je nastavit polohu posuvníku mezi více šetřit a méně energie.

Z uživatelského rozhraní je možné provést úpravy pracovní doby, mimo pracovní doba, nebo kompletní vlastní plán.

Conclusion

Edison je především zaměřeno na jednotlivé uživatele, zatímco softwarová firma má Verdiem další produkt který je uváděn na trh k podnikání. Můžete také zadat Dejte vašemu počítači Rest Challenge at carbonrally.com , kde se můžete soutěžit s týmy z celé země. Pro snadný způsob kontroly množství energie, počítač používá Edison je skvělá volba.

Stáhnout Edison pro Windows

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire