mercredi 18 juillet 2012

Přidat obrázek pozadí na e-mail Fly v aplikaci Outlook 2007

Náš administrátor fóra Scott mi ukázal zajímavý trik v aplikaci Outlook 2007, kde si můžete přiřadit libovolný obrázek jako pozadí, na e-mail. Protože to byla pro mě novinka, jsem si, že bych napsat, že pro všechny ostatní.

Měli byste použít tuto funkci s opatrností, samozřejmě, protože to zvýší velikost e-mailu a pokud se rozhodnete opravdu nepříjemný obraz bude také zlobit toho, kdo při odesílání e-mailu. Tato funkce se liší od šablony v aplikaci Outlook, který probereme jindy.

Přidání obrázek pozadí

Otevřete nový e-mail, klepněte na kartě Možnosti a poté Page Barva rozevírací tlačítko, a pak výplně položku ve spodní části nabídky.

image

Všimněte si, že budete mít svůj e-mail ve formátu HTML nebo RTF mód pro tuto práci.

Můžete použít textury nebo vzory na různých kartách pokud se vám líbí, ale žádný z nich není tak velká.

Nebo si můžete vybrat konkrétní obrázek z obrázku karty pomocí tlačítka Vybrat obrázek k prohlížení a hledání souborů. Budete chtít, aby se ujistil vybrat obrázek, který může být dlažba, a také se ujistěte, že je to malé, protože to bude zahrnuta do e-mailu.

Všimněte si, že tento konkrétní obrázek není deska velmi dobře ...

A protože to není většinou tmavé nebo většinou lehké, sotva čitelný text.

Místo toho byste měli zvolit obrázek na pozadí, který umí rozdělit a je buď většinou tmavé nebo světlé většinou.

Samozřejmě, měli byste vždy použít tuto funkci s opatrností. Nikdo nechce dostat nějaké gigantické obrázek jako pozadí na e-mail.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire