vendredi 13 juillet 2012

Geek Recenze: Pomocí TeraCopy zrychlit kopírování souborů

Jeden z největších stížností na Vista byla vždy rychlost, problémy při kopírování souborů, a to zejména velkých souborů po síti. Pokud chcete výrazně zrychlit váš kopírování souborů, pak se chcete podívat na TeraCopy.

Poznámka: Pokud nemáte zájem o instalaci dalšího softwaru, ale přesto chtějí věci urychlit, ujistěte se, že jste Vista Service Pack 1, A pak zkuste autotuning štípnout.

Použití TeraCopy

TeraCopy používá dynamicky upravit nárazníky snížit hledat čas stejně jako asynchronní kopírování pro urychlení přenosu času.

Copy With Vista

Pro tento příklad jsem přenosu jeden z mých kolekcí MP3 do místního disku C: z mého externího. Velikost této složky je 56.1 GB a bude trvat docela dlouho, než kopírování pomocí drag and drop metody.

Existuje několik způsobů, jak jít o použití TeraCopy. Prvním z nich je otevření TeraCopy uživatelské rozhraní a přetáhnout soubory nebo složky, které chcete zkopírovat do TeraCopy. Odtud si můžete zkopírovat na klepnutím na tlačítko Kopírovat nebo Přesunout a vyberte místo.

Dalším způsobem, jak využít TeraCopy je pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete přenést vyberte TeraCopy z nabídky. Tím se otevře TeraCopy uživatelské rozhraní a zkopírovat všechny soubory do aplikace.

Uvidíte ukazatelů pokroku v uživatelském rozhraní, zatímco kopírování souborů, a můžete pozastavit, obnovit nebo zrušit proces. Při výskytu chyby TeraCopy pouze přeskočení souboru poté, co se snaží několikrát nespravíte. Pokud se nedá nic dělat, bude TeraCopy pouze přeskočení souboru a ne zrušit celý proces. To je obrovská výhoda oproti spoléhání se na transfer Windows.

Otevření možnosti a předvolby můžete integrovat TeraCopy do Windows a použít ji jako výchozí program pro zpracování kopií.

Další super věc zmínit, je, že TeraCopy Přenosné je k dispozici a je kompatibilní s PortableApps. TeraCopy dokončení přenosu souborů 56.1 GB za méně než hodinu. Zatímco transfer byl proveden jsem si všiml, žádné prodlevy na některý z dalších věcí, které jsem dělal na svém počítači. Bylo to, jako by to bylo neběží vůbec.

Vřele doporučuji používat TeraCopy pro přenosy velkých souborů!

Stáhnout TeraCopy

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire