vendredi 13 juillet 2012

Víkend Fun: dívat se na televizi na vašem PC TVUPlayer

Měli jsme spoustu zábavy s naším série zobrazující všechny různé způsoby, jak můžete sledovat TV online ... počínaje Reader oblíbeným Joost, Pak z minulého týdne AnyTVA dnes podíváme na TVUPlayer.

S TVUPlayer můžete sledovat kanály z celého světa, včetně živých kanálů ... Je to jednoduchá aplikace běží na lokálním počítači, nebo můžete sledovat kanály na svých internetových stránkách. Všimněte si, že širokopásmové připojení k internetu je nutné.

Instalace TVUPlayer

TVUPlayer funguje na XP a Vista a vyžaduje Windows Media Player 9 nebo vyšší.

Player Shot

Při stahování souborů z méně než 5 MB, instalace TVUPlayer je přímočará procesu. V době psaní tohoto aktuální verze je 2.3.7.1 a je zcela zdarma. (Ujistěte se, že nikdy platit za TVUPlayer) je také dobrý nápad, vytvořit účet, takže si můžete uložit své oblíbené, rychlost kanály, a podílet se na fóru.

Můžete také přejít na TVU sítí stránek a sledujte dostupné kanály. Firefox uživatelé budou muset stáhnout plug-in. Uživatelé aplikace Internet Explorer je třeba nainstalovat instalovat webové TVU hráč komponent.

Použití TVUPlayer

Uživatelské rozhraní je velmi pěkně navržené. Je hezké snadno navigovat panelu nástrojů v horní vyzkoušet různé kategorie kanálů. Schopnost vyhledávat kanály, ukládat oblíbené, a procházejte všechny kanály nebo specifické kanály na základě vašeho jazyka.

Dalším rysem je v pohodě TV průvodce, který je na skládací straně nabídky. Podívejte se, co je na programování a sledovat aktuální show. S bočním menu můžete také pokladny stanice recenze a chatovat s ostatními uživateli.

Sledovat živé televizní stanice samozřejmě uvidíte reklamu. Dříve než ostatní na požádání videa a další kanály TVUPlayer bude hrát 30-45 sekundy reklamu. Máte-li Internet TV vysílání budete chtít vyzkoušet TVU sítě platformy.

Další důležitou vlastností zdůraznit, je TVUPlayer Mobile , který vám umožní sledovat televizi na mobilním telefonu. Požadavky na to, je Windows Mobile 5, 6 nebo 6.1 rychlost procesoru na 400 MHz a podporuje 3G, UMTS, HSDPA a WiFi.

Conclusion

TVUPlayer je rozhodně zábavná online TV aplikace s velkým množstvím kanálů, check out z celého světa, s velkou kvalitou videa. Uživatelské rozhraní je velmi intuitivní a snadno použitelné, a můžete ho použít ke sledování televize v mobilním telefonu, který je určitý plus. Hráč také umožní celoobrazovkové. TVUPlayer je hodně legrace a je to skvělý způsob, jak dívat se na televizi na vašem PC.

Stáhnout TVUPlayer pro Windows

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire