samedi 21 juillet 2012

Snadno zjistit, Windows Uptime ve Windows 7, Vista nebo XP

Necháte-li počítač se systémem na 24 / 7 základě by vás mohly zajímat při stanovení výše uptime, které se nahromadily od posledního restartu. Můžeme tyto informace jak XP a Vista a podívat se na oba.

Skladba Uptime V Win7 nebo Vista

Chcete-li zjistit Vista uptime graficky jen otevřít Správce úloh klepnutím pravým tlačítkem na hlavním panelu a vyberte Správce úloh.

21

Nyní otevřete Správce úloh klepněte na kartu Výkon a uvidíte množství uptime uvedených v části Systém.

Pro více geeky metodu můžeme použít příkazový řádek. Stačí zadat CMD do vyhledávacího pole na Vista a stiskněte Enter.

Tím se dostáváme do příkazového řádku, kde můžete zadat "Systeminfo" (bez uvozovek) a stiskněte Enter. To není vychovat vlastní uptime systému, ale ukazuje v poslední době byl počítač spuštěn nahoru.

Pro Vista tam je také několik gadgets na webu společnosti Microsoft , který vám umožní sledovat provozuschopnost vašeho systému.

Skladba Uptime V XP

Chcete-li snadno najít uptime v systému Windows XP klikněte na Start Spustit zadejte příkaz cmd a klepněte na tlačítko OK.

To přinese až do příkazového řádku, kde budete muset zadat "Systeminfo" bez uvozovek a stiskněte klávesu Enter. Bude to trvat několik okamžiků pro analýzu dokončit a získat výsledky. V seznamu uvidíte uptime uvedených ve dnech, hodinách, minutách a sekundách.

Tam je také několik volných nástroje třetích stran pro všechny verze Windows, která bude počítat výše uptime a mnoho dalších, jako je WinAudit.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire