dimanche 15 juillet 2012

Jak se k nám virtuální desktopy na Windows XP

Tento host článek byl napsán od Emma Laptopical.com, Místo zahrnuje zprávy a recenze pro přenosné počítače.

Virtuální desktopy jsou výborným nástrojem pro každého, kdo má rád využívat výhod multitaskingu. Umožňují uživateli provozovat více počítačů současně jakýkoli notebook nebo stolní počítač, který můžete přepínat mezi pouhým stisknutím tlačítka. Každý z těchto počítačů může mít vlastní zázemí a mít své vlastní aplikace načíst.

Rád používám jako snadný způsob, jak oddělit své obchodní aplikace ze svého volného času z nich. Není se standardně dodávají v XP, ale tam je nějaké naprosto bezpečný a snadno použitelný software tam, že se vám až 4 počítačů pracovat.

Za prvé, jděte na Microsoft PowerToys download stránkuA vyberte DeskMan.exe z pravé části obrazovky (soubor ke stažení ve skutečnosti se bude jmenovat DeskmanPowertoySetup.exe).

clip_image002

Poté dvakrát klikněte na soubor a zvolte "Complete" instalaci. To obvykle netrvá příliš dlouho.

Teď je to nainstalované, tak se pojďme vyzkoušet. Přejděte do dolní části obrazovky a klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Panely nástrojů. Uvidíte, že nyní možnost Desktop Manager. Klikněte na něj.

Tím Desktop Manager Toolbar, který integruje do hlavního panelu a vypadá takto:

Uhodli jste, každý z těchto čtyř tlačítek odpovídá jiný desktop. Zelené tlačítko na levé straně táhne nahoru názor, že všechny čtyři náhledy a umožňuje volit mezi nimi. Kliknutí pravým tlačítkem myši na libovolné tlačítko přináší nějaké možnosti, jak nastavit různá pozadí pro jednotlivé plochy, nebo přiřadit klávesové zkratky pro snadný přístup.

A jen tak ...

Máš čtyři plochy! Stačí kliknout na některý z počítačů v náhledu výše, aby to jeden přední. (Poznámka: K dispozici je také způsob, jak získat virtuální plochy ve Windows Vista, ale to je jiný článek.)

Ke stažení Virtual Desktop Manager z microsoft.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire