jeudi 19 juillet 2012

Snadno, neomezeně a bezpečné online zálohování s karbonitu

Po off-site zálohování dat si je vždy nedílnou součástí pevné strategie zálohování dat. Zatím jsme se zabývali několika Online Skladovací služby , které mají omezené množství prostoru. Bez řešení by mohlo být dost dobré pro spoustu uživatelů, ale moc PC uživatele vyžaduje více. Dnes jsme podíváme na karbonitu odběru služby.

Instalace je rychlá a snadná. Stačí si stáhnout aplikaci karbonitu z webu a nainstalovat. Desktop je aktualizována při instalaci, ale není nutné restartovat systém.

1

Karbonitu se zobrazí uvítací obrazovka radí, že je připraven k použití a zobrazit ikony na hlavním panelu.

Další bude informační centrum nebo tutorial typ obrazovky. Karbonitu automaticky zálohovat o to důležitější, adresáře například dokumenty a e-mail. Pokud existují určité soubory uložené potřebují můžeme ručně přidat.

Z hlavního panelu můžete přistupovat Informační centrum, kde lze zobrazit průběh zálohování, obnovení souborů, nebo změnit různá nastavení, jako záložní plán.

Pokud jste nastartoval velkou zálohu a je třeba použít program vyžadující hodně pásma prostě pozastavit.

Karbonitu integruje s Windows Explorer jednoduše procházet a vyhledávat soubory. To je hezké, pokud chcete ověřit některé údaje jsou zálohovány, nebo pokud potřebujete obnovit několik souborů.

Pro tento příklad jsem prostě drag and drop z 2 souborů z disku karbonitu. Obdržíte vyskočí zpráva, úspěch.

Pokud potřebujete najít a obnovit velké množství ztracených dat prostě odstartuje Průvodce obnovením. Vše bude obnovena do původního umístění na váš účet, nebo více uživatelských účtů.

Conclusion

V současné době jsem stále na svém zdarma 15 denní zkušební verzi období s karbonitu, ale jsem si 100% jistý, že se nákup roční předplatné. Plánování, zálohování a obnovu dat je velmi snadné díky jednoduché následovat průvodce, ještě pokročilejší možnosti jsou přímo vpřed. Ty jsou povoleny neomezený prostor pro zálohování na to, co je velmi rozumnou míru ($ 49.95/year).

Stáhnout karbonitu s 15-ti denní zkušební verze

Poznámka editora: Toto je přehled non-free službu. To není podporovaný revize a my žádné peníze na kliknutích nebo registrací, jen náhodou, jako je tento produkt. Věříme, že v úplné zveřejnění a nebude doporučit něco, aniž by osobně výrobek používán.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire