samedi 21 juillet 2012

Power Up a spravovat Windows Odeslat Menu s Poslat na hračky

Jeden z našich čtenářů napsal ve chvíli zpět ptát, proč jsme se představovali Odeslat utility Hračky, skvělý doplněk do nabídky Odeslat, která vám umožní vybrat libovolné složky odeslat soubor, pošlete název souboru do schránky, a řadu dalších užitečných funkcí. Dnes vám ukážeme, jak to funguje.

Mnozí z vás by si pamatuji staré Poslat X PowerToy, který byl uveden způsob, jak v dobách Windows 95. Odeslat hračky nástroj je podobný doplněk, který nabízí stejné funkce, a mnohem více.

Instalace Odeslat na hračky

Proces instalace je velmi jednoduchá, a dokonce vám rychlé nastavení obrazovky, takže můžete zapnout nebo vypnout některé funkce během instalace.

image

Můžete snadno nastavit tyto položky později, takže se nemusíte starat o tom teď.

Konfigurace Odeslat na hračky

Instalační proces se otevře konfigurační dialog na konci, ale pokud se chcete dostat k němu později, najdete ho pod ovládacím panelu Další volby.

Pokud používáte systém 64-bit Windows, budete muset podívat pod 32-bit i část ...

A měli byste vidět Odeslat Hračky v seznamu.

První záložka v konfiguračním dialogu je velmi užitečné ... To vám umožní přidat nebo odebrat složky a položky z nabídky Odeslat. Samozřejmě bez nástroj můžete udělat ručně otevřením shell: sendto složku a přetahování, ale je to mnohem jednodušší.

Na tlačítko Add a objeví se dialogové okno takže můžete snadno vybrat, co chcete přidat do nabídky.

Složka karta umožňuje nastavit, která složka je ve výchozím nastavení "Folder ..." Pošlete do přidána položka v této utility (screenshoty níže). Dva opravdu zajímavé možnosti tu jsou "otevřené destinace na dokončení", který otevře složku právě poslal soubor ... a "Default k pohybu", což je docela intuitivní.

Schránka Karta zobrazuje některé z velkých možností "Odeslat do schránky (např. jméno)," item ... Můžete si vybrat, zda chcete nebo nechcete uvozovek, a zda chcete soubory, které budou odděleny na různých tratích, pokud posíláte více souborů do schránky.

Výchozí Příjemce pošty kartě byl velmi slibný, ale tuto funkci nepracoval pro mě. Myšlenkou je, že můžete zadat jednu Příjemce pošty se poslat soubor na ...

Ale když jsem se snažil použít funkci jsem dostal tuto zprávu ... si může lišit.

Pokud tato funkce nefunguje vám buď můžete snadno odstranit pouze položky z menu pomocí Odeslat konfigurace kartu.

Použití Odeslat na hračky

Nyní, když jste projít konfigurační dialogy, je čas na pravým tlačítkem myši na soubor a podívat se na vaše nabídky Odeslat (dole je trochu špinavá)

Jeden z nejvíce užitečných předmětů je složka ... položka, která se objeví dialog umožňující kopírovat, přesouvat, nebo jen vytvořit zástupce souboru.

Tady je místo, kde tato funkce dostane opravdu užitečné ... Pokud kliknete na tu malou modrou složku odkazu v levém dolním rohu, dostanete historii rozevírací své poslední složky volby.

Pokud jste poslal soubor, který chcete spustit ... položku Místo toho dostanete Spustit dialog s názvem souboru předem vyplněny ... velmi užitečné, pokud chcete spustit aplikaci s argumenty příkazového řádku snadno.

Poslat příkazového řádku funguje podobně, ale pre-naplní příkazového řádku se jménem souboru.

Rovněž si můžete všimnout nové položky po klepnutí pravým tlačítkem myši na spustitelný soubor, který umožňuje rychle přidat nebo odebrat, že aplikace z nabídky Odeslat.

Celkově je to velmi užitečný nástroj, ale stojí mimo kontrolu, pokud použijete v nabídce Odeslat hodně. Všimněte si, že to funguje dobře v jakékoli verzi Windows.

Stáhnout Zaslat na hračky z gabrieleponti.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire