samedi 14 juillet 2012

Geek Recenze: Monitor a porovnat svůj počítač pomocí PC Wizard

Jsme napsali dříve o tom, jak zjistit jaký typ paměti v počítači nainstalován pomocí velkého informačního systému pro utility Windows. Dnes vám ukážeme nástroj, který jde ještě o krok dále, že se ještě více funkcí.

PC Wizard 2008 je freeware nástroj, který nabízí nejen analýzu hardwaru a softwaru, ale co se dá tohle na vrchol je možnost spustit také několik jednoduchých kritérií v počítači, včetně CPU, RAM, pevný disk a další.

splash screen

Pomocí PC Wizard 2008

Nejprve se pojďme podívat na některé z funkcí dostupných v PC Wizard 2008. Po otevření aplikace (To bude chvíli trvat, než k analýze systému) Jste prezentovány s pěkným přehledná rozhraní s hardwarem části ve výchozím nastavení zobrazeny.

Různé ikony na levé straně umožňují rychlý přístup ke všem jednotlivé části pro analýzu.

Skvělá věc je PC Wizard je sada jednotlivých nástrojů všech zachycených v jedné aplikaci, můžete mít přehled o podstatě všechny aspekty konfigurace PC.

Stejně jako u Informační systém pro Windows, Tam je skvělá pro monitorování sítě nástroj, který najdete většinu zařízení s aktivním IP adresa v síti.

Nejen, že nabízí hardware, software a data konfigurace sítě, ale také velmi pěkný Benchmarking nástroje v rámci Benchmark části levého menu.

S tímto si můžete porovnat na CPU, RAM, Windows, Global, L1 a L2 Cache, Video, vyměnitelných médií, dokonce i MP3 komprese mimo jiné!

Jak je uvedeno výše PC Wizard ukazují, snadno pochopitelné grafické znázornění výsledků, a můžete také získat textové informace vyberete na záložce Informace.

Pokud se budete držet PC Wizard provozu, kdy je minimalizován malý displej na obrazovce, která se zobrazí CPU data. Je to v podstatě gadget, a můžete ji přesunout tam, kde chcete, aniž byste museli Vista Sidebar running.

Existuje spousta nastavení, můžete změnit podle toho, co chcete, chování, PC Wizard, aby se během kontroly, sledování a kritérií.

Po provedení změn v konfiguraci je vyžadováno restartování systému, který je jen malou nepříjemnost, pokud změníte nastavení pravidelně pro testování.

Vzhledem k tomu, co CPUID je zahrnuta v PC Wizard by se dalo očekávat, že zaplatí mírný poplatek, ale tento nástroj je zcela zdarma. (Ale dary jsou vítány)

Ať už vás zajímá, jak počítače provádí, se snaží vybudovat plošinu pro hraní her, nebo jste přetaktování, PC Wizard je skvělý bezplatný nástroj mít.

Ke stažení PC Wizard pro Vista a XP

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire