samedi 14 juillet 2012

Secure Computing: najít a odstranit spyware Spyware Terminator

Během posledních několika týdnech jsme zahrnující různé bezplatné nástroje na pomoc v souladu s počítačem bezpečné a bez chyb. Pokračování s naším Secure Computing série, dnes jsme se podívat na Anti-Spyware utility Spyware Terminator.

Během instalace si všimněte, si můžete prohlédnout Upřesnit nastavení, které umožní větší možnosti při nastavování.

1

Další obrazovka zmínit během instalace je Web Security Guard Toolbar. Jak víte, že nejsem fanouškem panelů nástrojů vůbec, tak jsem to odškrtněte. To se přidat další ochranu při prohlížení webu, ale i Internet Explorer 7 a Firefox 3 nabízí docela slušnou ochranu na vlastní pěst.

Bohužel pro ty z vás, se systémem Windows 64bit systém, ne všechny funkce Spyware Terminator práce. Pouze Spyware skenování a eliminace jsou možné. 32bit Vista a XP se přidáním ochrany v reálném čase.

Ujistěte se, a aktualizovat databázi Spyware hned tím, že udeří na tlačítko Aktualizovat. Pokud si jen chcete aktualizovat databáze dal Zaškrtněte políčko vedle "Aktualizace databáze Only". To je dobrá volba pro skenování objektů rychle, ale budete chtít zrušit zaškrtnutí se pravidelně nacházet nové aktualizace aplikace také.

K dispozici jsou tři typy skenování k dispozici rychlý, plně a Custom. Rychlý pouze kontrolu systému, registru, a spustitelné soubory. Zatímco úplném prověřování, a vše, co vlastní umožňuje zvolit.

Plánování skenování je možné pomocí Spyware Terminator. Stačí jen vybrat den a čas, možnosti skenování a uložení. Ačkoli Fast Scan možnost je rychle se řešení, ale kontroluje pouze spustitelné soubory. Plánování úplné kontroly vám větší kus paměti.

Skenu se zobrazí při testování probíhá. Můžete pozastavit nebo zrušit kontroly kdykoli za běhu.

Po dokončení skenování vám zprávy v uživatelském rozhraní. To je užitečné, když jsem našel pár falešných poplachů. Existují miliony softwarových aplikací a tam žádný program bude informovat všechny správně. Ujistěte se, podívejte se na to a falešně pozitivní zpráva pro zajištění lepší databáze.

Při hlášení falešných poplachů jiné obrazovky přichází s detekci. Vyplnit kontaktní údaje, pokud chcete, a napsat stručný popis o tom, proč je detekce falešných odešlete ho.

Když se podíváte na zasedání Internet ochranu, kterou mohli vidět toto oznámení obrazovce. Pamatujte, jsme vybrali pro instalaci panelu nástrojů Web a soubory cookie nebudou kontrolovány.

Je hezké schopnost udržet přehled o všech skenů, že opíšete výsledky do schránky a minulosti do dokumentace. To je v extrémně vhod, pokud je stroj stále více instancí spyware.

Poslední věc, kterou stojí za zmínku je Spyware Terminator zahrnuje velké Nápověda a odborná pomoc.

Naše série je balil, a budeme po naše závěry a nejlepší tipy pro bezpečnou práci s počítačem v nadcházejícím článku.

Stáhněte si Spyware Terminator pro XP a Vista

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire